Salg af bolig hos Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen

Sælg din bolig hos os

Det er en stor beslutning at sælge sin bolig. Det kræver en ejendomsmægler som har erfaring, lokalkendskab og som gør sig rigtig umage. Vi har erfaringen og indsigten i alt omkring en bolighandel - hos os er det et fælles mål at få solgt din bolig og ikke blot et job.
Vi er et uafhængigt ejendomsmæglefirma, som ikke er bundet af en kæde eller andre samarbejdspartnere. Det betyder, at du kan vælge netop den bank, kreditforening eller rådgiver, du føler dig mest tryg ved.
Vi gør brug af nyeste teknik med brugervenlig hjemmeside, tilpasset Ipads og smartphones. Husk at bruge vores web App.
Markedsføringen er en af de vigtigste parametre, når du skal sælge. Internettet har givet mange flere muligheder for køber til at søge og få information om boliger til salg, og vi benytter os selvfølgelig af annoncering på de store boligsites som Boligsiden.dk og Boliga.dk. Vi tilbyder ligeledes professionel fotograf. Sidst men ikke mindst har vi lokal annoncering i Folketidende / Ugeavisen / Søndagsavisen-Boligmarkedet.
Hos os får du en ejendomsmægler, der følger dit ejendomssalg tæt hele vejen - lige fra første uforpligtende salgsvurdering, til nøglerne er overdraget til køber.
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til:
Klagenævnet for Ejendomsformidling
Islands Brygge 43, 2300 København S
tlf. 70 25 36 66
www.ejendomsmaeglernaevnet.dk


lynsøg
kontakt
Tværgade 10
4800 Nykøbing F
 
Telefon:
+45
 54851199
CVR nummer:
30256905
 
 
Åbningstider:
Mandag - Fredag
09.30 - 16.30
Lørdag
11.00 - 12.00
Søndag
Lukket
v/ John Ole Hansen &
Lasse Øster Dalsgaard
Nyeste: