Se det digitale energimærke

Hasseløvej 13, Hasselø

, 4873 Væggerløse

1 / 35
1 / 1
Vis:

Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
3.495.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 175.000
Brutto
i
14.103
Netto
i
12.402
Boligareal 137 m²
Kælderareal 14 m²
Garage 18 m²
Udhus 43 m²
Grundareal 914 m²
Værelser 4
Antal plan 2
Byggeår 1939
Sagsnummer 18178
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.501
Ejendomsværdiskat 958
Renovation 214
Skorstensfejning 58
Rottebekæmpelse 8
Husforsikring 417
Ejerudgifter i alt 3.156

Så bliver det simpelthen ikke meget bedre! At kunne gå direkte fra stuen og ud på træterrassen på bare tæer, følge det bløde græs og fortsætte direkte ned til den lille private badebro og springe i bølgen blå. At slutte en hyggelig sommeraften af med bål i haven med duften af friskbagt snobrød hængende i luften. At have mulighed for at dele den enestående beliggenhed med andre forelskede sjæle og dermed udnytte det charmerende gæsteanneks til at drive B&B på adressen.

Dette er blot et udsnit af de muligheder, der åbner sig ved denne fantastiske ejendom, som placerer sig i 1. række til vandet. Indstil GPS'en til Hasseløvej 13, og oplev det hele med egne øjne:

Her kan I blive de heldige ejere af en bolig med masser af varme og charme. Der er tale om en traditionel rødstensvilla, som er pudset op langs hele den facade, der vender ud mod haven. Dette er med til at gøre stemningen herude endnu mere idyllisk. Ejendommen er fra 1939, men fremtræder i flot moderniseret stand med mange finurlige og æstetiske indslag, som tilføjer et personligt præg til boligindretningen.

I stueetagen er den helt store oplevelse uden tvivl det åbne køkken-alrum, der smelter sammen med pejsestuens arealer. Her blandes rå detaljer med de klassiske, fx de brede Douglas plankegulve og det tidløse køkken med hvide moduler, køkken-ø og en rustik mørk bordplade. Fra dette rum er der adgang til viktualierummet, hvor syltekrukker og øvrige madvarer kan opbevares, og til den praktiske vaskekælder. Desuden fri udgang til den kæmpestore syd- og vestvendte træterrasse med front mod den hyggelige have og vandet.

Etagen rummer ligeledes husets to badeværelser med italienske fliser, hvoraf det ene er et fint gæstetoilet. Det andet er et lækkert wellness badeværelse med gulvvarme, stor bruseniche, flot nyt marmorbadekar og TONI messing armatur som en sidste fornem detalje. I forbindelse med det store badeværelse får I endvidere en rummelig gang med masser af skabsplads - en stor værdi i hverdagen. Til slut går turen ovenpå, hvor boligens tre gode værelser befinder sig og samtidig understreger, at dette er et hjem med plads til hele familien.

Foruden villaen indeholder grunden et virkelig fantastisk anneks med tilbygget værksted og store redskabsrum/brændeskur. Selve annekset er unikt indrettet med rå trævægge, betongulv og flere runde vinduer, som giver lys og en flot udsigt gennem hele opholdslokalet og videre ud til terrassen og Guldborgsund. Denne afdeling er oplagt som gæstehus, teenagebolig eller til B&B.

Man skal ganske enkelt ikke have spenderet mange øjeblikke i huset og på grunden, før man forelsker sig. Det samme gælder området her i Hasselø By, der ligger direkte ud til sydhavsøernes guldkyst mellem Nykøbing F. og Marielyst. En bedre og mere naturskøn beliggenhed kommer du ikke i nærheden af! 
kontakt
Tværgade 10
4800 Nykøbing F
 
Telefon:
+45
 54851199
CVR nummer:
30256905
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning