Se det digitale energimærke

Dalbakkevej 1B, Vester Ulslev

, 4894 Øster Ulslev

1 / 34
1 / 1
Vis:

Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
1.545.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 80.000
Brutto
i
6.256
Netto
i
5.500
Boligareal 158 m²
Kælderareal 16 m²
Garage 22 m²
Udhus 22 m²
Grundareal 16.582 m²
Værelser 6
Antal plan 2
Byggeår 1842 /1960
Sagsnummer 19202
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 716
Ejendomsværdiskat 537
Renovation 214
Skorstensfejning 83
Rottebekæmpelse 7
Husforsikring 1.211
Ejerudgifter i alt 2.768

Unik landejendom med plads til familie og dyr. 158 m2 + 94 m2. Desuden 356 m2 udbygninger og 3 tønder land.

Lollandsk perle : Kvaliteterne vil ingen ende tage i dette fantastiske landskab, hvor man kan høre lyden af fårenes "mæh'en" og vindens blide sus gennem marker og trækroner. Er I på udkig efter idyl og plads, så er dette stedet at søge hen; det hyggelige landsbysamfund Vester Ulslev, som ligger omsluttet af åbne vidder - tæt på både skov, søer og ikke mindst Nysted, Maribo og Nykøbing F. som I kan nå ind til på små tyve minutter.

Den charmerende landejendom kan dateres helt tilbage til år 1842, hvilket betyder, at I får masser af sjæl og historie med i købet af denne fine, gamle gård. Det er imidlertid - og heldigvis - kun stedets sjælfulde stemning, der afslører alderen, for alle bygninger præsenterer sig generelt i utrolig flot og opdateret stand med en moderne indretning.

Selve stuehuset breder sig over 158 rummelige boligkvadratmeter med masser af lyse rum, der skaber rammen om familielivet. I får i alt tre dejlige soveværelser at indrette jer på samt et stort kontor, som kan bruges til de stille arbejdstimer. Af fælles opholdsrum kan I se frem til at lave mad og tilbringe tid sammen i det nydelige køkken-alrum samt til rendyrket afslapning inde i opholdsstuen; begge rum har egen brændeovn, hvilket er med til at skabe en yderst hyggelig stemning. Fra entréen er der afslutningsvis adgang til et stort badeværelse samt til et praktisk viktualierum.

Til ejendommen hører også en række store udhuse, som virkelig understreger kvaliteterne ved et hobbylandbrug, Ikke nok med at I får en stor lade, som bl.a. giver mulighed for dyrehold, så medfølger der også en række helt fantastiske disponible rum, som kan bruges til alt lige fra et kunstnerisk atelier til et misundelsesværdigt vinrum med en hel samling af gode årgange. Dertil får I også fornøjelsen af at kunne invitere overnattende gæster forbi i det hyggelige gæstebyggeri, som fremviser to store gæsteværelser samt et pænt badeværelse med brusefaciliteter.

Bedst af alt er imidlertid den grønne grund omkring de landlige bygninger. Midt på den gamle, brostensbelagte gårdsplads står et smukt træ plantet, og omme på den anden side folder den fortryllende have sig ud med et væld af farverige blomster, køkkenhaver og gode solkroge. Det bliver simpelthen ikke meget bedre end her! 
kontakt
Tværgade 10
4800 Nykøbing F
 
Telefon:
+45
 54851199
CVR nummer:
30256905
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning