Se det digitale energimærke

Møllevej 11

, 4894 Øster Ulslev

1 / 28
1 / 1
Vis:

Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
1.595.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 80.000
Brutto
i
6.473
Netto
i
5.689
Boligareal 226 m²
Garage 47 m²
Udhus 20 m²
Grundareal 1.724 m²
Værelser 6
Antal plan 2
Byggeår 1977
Sagsnummer 19327
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 449
Ejendomsværdiskat 779
Renovation 224
Skorstensfejning 50
Rottebekæmpelse 3
Husforsikring 575
Ejerudgifter i alt 2.080

Præsentabel og energivenlig villa med masser af plads og flot stil.

Wow sikke en skøn villa med plads til hele familien, villaen er lige til at flytte ind i, og energimæssigt er ejendommen også i top. Der er 20 minutters kørsel til Nykøbing F., ca. 15 minutters kørsel til motorvejen, stor børnehave ligger ca. 500 m fra ejendommen og Nysted skole ligger i en afstand af ca. 10 minutters kørsel. Skolebussen og buskørsel med Movia kører flere gange om dagen, næsten lige ude foran døren, så det er nemt at komme til og fra.

Få glæde af det pulserende foreningsliv, der er i området. Idrætsforeninger, kulturelle tiltag og meget andet. Det er nemt at komme til Rødby Færge, og den igangværende Femern forbindelse. Haven er en fryd for øjet, en lille park, hvor der er skønne terrassearealer, plads til boldspil, en god og stor indkørsel, hvor der er plads til at familie og venner kan holde. Ejendommen har igennem en årrække været igennem en total renovering og modernisering og fremstår i nydelig og indflytningsklar stand. Ejendommen er velisoleret, der er nyere pillefyr med automatisk fyring og der er solcelleanlæg, så der er et særdeles fornuftigt energiforbrug i ejendommen. Husets indretning er bestående af: Dejligt stort bryggers med god skabsplads, plads til vaskemaskine og tørretumbler og der er gulvvarme. Viktualierum. Entre med trappe til 1. sal. Lækkert køkken alrum, hvor hele familien kan samles, HTH-køkkenelementer med flot granitbordplade, der er fra køkken alrum udgang til terrasse. Via dobbelt fransk dør fra køkken er stor vinkelopholdsstue med masser af godt lysindfald og 2 udgange til terrasse/have. Pænt badeværelse med bruseniche og gulvvarme..

1. sal er udnyttet med: Møblerbart repos. Stort soveværelse med udgang til altan, hvorfra der er en skønt view over haven og det omkringliggende område. Herudover 3 gode værelser, det ene kan opdeles i to. Stort badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Der er på førstesalen synlige bjælker, som giver en hyggelig atmosfære.

Stor muret dobbeltgarage med 2 el-porte. Fyrrum og udhus.

En pragtfuld villa med masser af plads og lækre detaljer. 
kontakt
Tværgade 10
4800 Nykøbing F
 
Telefon:
+45
 54851199
CVR nummer:
30256905
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning