Se det digitale energimærke

Harestien 7, Marielyst

, 4873 Væggerløse

1 / 26
1 / 1
Vis:

Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
1.895.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Udbetaling 95.000
Brutto
i
7.774
Netto
i
6.892
Boligareal 146 m²
Garage 35 m²
Grundareal 981 m²
Værelser 4
Antal plan 1
Byggeår 2006
Sagsnummer 19410
Ejendomstype Fritidshus
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 440
Ejendomsværdiskat 1.050
Renovation 320
Skorstensfejning 46
Digelag m.m. 52
Rottebekæmpelse 8
Gnaverhavens grundejerforning/2019 27
Husforsikring 402
Ejerudgifter i alt 2.345

Lækkert helårsanvendeligt fritidshus i Marielyst.

Skønne detaljer i dette luksus fritidshus, som er bygget til helårsbenyttelse af nuværende ejer. Fritidshuset er beliggende i området Gnaverhaven, hvor der er gåafstand til indkøbsmuligheder, Marielyst Torv og den populære badestrand. Hvis du spiller golf, så er Marielyst´s fine golfbane en fin mulighed. Områdets smukke natur kombineret med Marielyst`s mange hyggelige spisesteder, shopping og meget mere, gør at området er særdeles populært.Ejendommen er opført i rustikke materiale, og der er en afslappende og skøn atmosfære i huset. Ejendommen har en tilhørende stor garage/udhus og ejendommen er opvarmet med vandbåren gulvvarme suppleret med brændeovn ( der er pt. en pilleovn, denne tilhører lejer, den oprindelige brændeovn vil blive genetableret). Klinkebelagte gulve, som er nemme at holde.
Grunden er nem at passe, der er græsplæne til boldspil eller andet og der er en stor stenbelagt terrasse, som er delvist overdækkede. Endvidere stenbelagt indkørsel.Husets funktionelle indretning er bestående af: Bryggers/entre med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Mellemgang. Stort soveværelse med god skabsplads. Lækkert badeværelse med adgang både fra det store soveværelse og fra mellemgangen. Der er i det store badeværelse, bruseniche, spa og vaskarrangement. Godt værelse med adgang til hems med ekstra sovepladser/opbevaring. Fra dette værelse er der adgang til endnu et badeværelse med bruseniche. Værelse. Lækkert køkken, som ligger i åben forbindelse med stor opholdsstue, hvor der er udgange til terrassen.

Ejendommen vil være velegnet til sommerhusudlejning, der foreligger dog ingen pt.

Drømmer du om på sigt, at flytte til Marielyst og bo helårs, så er dette en oplagt mulighed (man skal være pensionist og have ejet huset i 1 år, så kan man få personlig tilladelse til helårsbrug). 
kontakt
Tværgade 10
4800 Nykøbing F
 
Telefon:
+45
 54851199
CVR nummer:
30256905
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning